CAREER COACH PROPROF

logo.png

 

CAREER COACH PROPROF

Hoe blijf je aan de bal na je laatste profwedstrijd?

Je nadert het einde van je voetbalcarrière of je hebt inmiddels je professionele voetbalcarrière beëindigd. Misschien ben je geblesseerd geraakt of krijg je geen nieuw contract? Misschien heb je besloten te stoppen als actief profvoetballer. Dit betekent een grote verandering: Je sluit je voetbalcarrière af. Je staat aan het begin van een nieuwe fase in je leven. Mogelijke vragen kunnen dan zijn: Wat ga ik doen, wat wil ik eigenlijk, wat kan ik goed en waar liggen mijn ambities precies?
 
CAREER COACH
Logisch dat je op deze vragen niet direct een antwoord hebt. Daarom hebben ProProf en Berenschot de Career Coach ontwikkeld. Een instrument dat je kan helpen bij het vinden van antwoorden op allerlei loopbaanvragen. www.berenschot.nl/careercoaching

WAT KAN DE CAREER COACH VOOR MIJ BETEKENEN?
Met de Career Coach kun je aan de slag gaan met jouw eigen vragen. Samen met een adviseur ga je op zoek naar antwoorden. Doel is dat je een stap zet naar nieuw werk. Niet iedereen loopt met dezelfde vragen rond. Daarom kun je kiezen uit een menukaart. De menukaart bevat een overzicht met zes menu’s. Elk menu past bij een bepaalde vraag. Zo kunnen we jou het beste helpen.
 
HET AFTRAPGESPREK
Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat met de Career Coach, nodigen wij je uit voor een vrijblijvende, kostenloze afspraak; het aftrapgesprek. Hierin bespreek je met een adviseur wat jouw specifieke vragen en wensen zijn en of de Career Coach überhaupt iets kan betekenen voor jou. Dus geen verplichtingen en niets te verliezen.

HOE WERKT DE CAREER COACH?
Wil je doorgaan na het aftrapgesprek? Dan kies je na een bepaald menu. Je wordt geholpen bij het maken van een passende menukeuze. De menu’s zijn zo opgezet dat we in korte tijd zoveel mogelijk informatie over je verzamelen, waar jij iets aan hebt. Heb je vooraf vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op! [link]

PROFFESIONELE BEGELEIDING
De loopbaanspecialisten van Berenschot hebben meer dan 70 jaar ervaring bij het begeleiden, coachen en ontwikkelen van mensen in allerlei fases en situaties . Wil je meer weten over de Career Coach? Neem dan contact op met Berenschot via 030 2916813 of j.poelman@berenschot.nl en vraag naar Jochem Poelman, hij heeft ervaring met het begeleiden van prof- en oudprofvoetballers.